Professzionális mosás tehermentesíti a megrendelőt

Hódítanak a közösségi használati eszközök. Nyugat-Európában egyre többen lemondanak a saját tulajdonú lakásról, személygépkocsiról és háztartási berendezésekről, és inkább csak bérlik azokat. Immár Budapesten is elérhető egy új szolgáltatás, amely kiváltja a magánlakásokban helyet foglaló mosógépeket: a Neatly munkatársai előre egyeztetett időpontban elviszik a szennyest a megadott címről, majd mindössze 24 órával később tisztán, illatosan, szárazan és precízen összehajtogatva visszajuttatják azt.

Családanyák, háziasszonyok és egyedül álló urak is megtalálhatják a megoldást arra, hogy ne kelljen hetente többször is a mosással vesződniük. A Neatly pont nekik kínál alternatívát. Kérésüknek megfelelően a kézbesítő reggel 6 és délelőtt 10, vagy délután 6 és este 10 óra között elviszi a kívánt mennyiségű mosatlan ruhát, hogy egy nap elteltével kimosva vihesse azt vissza. A megrendelők több csomag közül is választhatnak. Az üzletembereknek ajánlott csomag néhány ing és egy-két szövetnadrág, illetve zakó tisztítását, szárítását, vasalását és hajtogatását tartalmazza, míg a Big Time csomag a különleges kezelést nem igénylő ruhadarabokra vonatkozóan foglalja magában ugyanazon szolgáltatásokat kilogrammban meghatározott tarifa ellenében.

Miközben egy átlagos otthoni mosógép 5 kg ruhát képes egyszerre kimosni, a Neatly ipari gépei 11–16 kg mosnivalóval teszik ugyanezt. A háztartási szárítógépek átlagosan 7 kg ruhát szárítanak meg egyszerre, bár tény, kevesen rendelkeznek ilyennel. A profi szárítógépek 16–26 kg ruhára rendszeresítettek. Ráadásul az otthoni mosógépek programideje átlagosan 1,5–2 óra, miközben a Neatly gépei fél óra alatt végeznek. Egy négyfős családban rendszerint hetente 4-5-ször be kell kapcsolni a mosógépet, a Neatly szolgáltatását elegendő egyszer igénybe venni.

A tervek szerint a jövőben, az Uberhez hasonló rendszerben, egy alkalmazás segítségével bárki vállalhatja bárki szennyesének kezelését, a cég által szervezett tréningen elsajátított szabályokat betartva.

Használd a TAXIMAGAZIN promóciós kódot, mellyel 20%-os kedvezményt biztosítunk.
www.neatly.hu

Jelen promóciónk 2015. szeptember 1-től 2015. szeptember 30-ig tart. Promóciónkban kizárlóag a “TAXIMAGAZIN” kódot használó ügyfelelink vehetnek részt.