Zászlóshajó a Váci utcában

A Váci utcában, az Erzsébet híd lábánál nyílt meg a legújabb és legnagyobb Pointer Pub a városban. Réges-régen itt Arató diszkó volt, manapság a környékre jobbnál jobb éttermek, kocsmák, bárok települnek. Az utcán turisták, a kiülős rész szinte teljesen tele van. Az épület és a környék is reprezentatív.

A Pointer-hálózat régen meghódította Budapestet, de a Váci utcai egységet a cég  „zászlóshajójának” szánták. Komoly konyhája van: Huszák Zoltán konyhafőnök és csapata igazán magasra tette a lécet, pubokban ritkaság, de a budapesti éttermek többségében sem megszokott az ilyen színvonalas ételkínálat. Az árak azonban nincsenek elszállva. A többi Pointerben megszokott visszafogott árfekvés kifejezetten barátságossá teszi a helyet. A gasztronómiai élvezetek is megfizethetőek, egy kétfogásos napi ebédmenü 1.290 Ft. És nincs ok a csalódásra. A többi Pointerhez képest hatalmas a belső tér, rendezvényeknek, nagy társaságoknak is van hely. A tucatnyi csapolt sör, a kiváló angol reggeli és a környék szépsége mindenképpen arra csábít, hogy beüljünk.

– A Váci utcai pubunkkal feljebb szeretnénk pozicionálni a Pointer-hálózatot. A nagy alapterület és a színvonalas konyha új korszakot jelent számunkra. Ezzel függetlenedhetünk a trendektől, hiszen a konzervatívabb arculat és termékportfólió miatt kevésbé vagyunk érzékenyek a változó divatokra – árulja el a koncepciót Nagy Péter, a cég egyik tulajdonosa. – És még valami! Hamarosan kezdődik az olimpia, javaslom, hogy már most foglaljanak asztalt!