DIVAT FELSŐFOKON HÁROM GRÁCIÁTÓL

Három fiatal tervező közös álmából született meg a belváros szívében, a Galamb utca 9 szám alatt található ZIA showroom. Csizmazia Anett, Molnár Nini és Wessely Dorka a fashion iránt érzékeny vásárlóknak kínálnak hight street style prémiumdarabokat elérhető áron. A saját tervezésű egyedi ruhákat, táskákat és ékszereket személyesen értékesítik, maguk fogadják a vendégeket, és segítenek egy-egy darab kiválasztásánál. Budapest divattérképén újdonságnak számít az ilyen jellegű tervezői butik, amely nem a trendeket követő és csupán egy szezonra szóló kollekciókat vonultat fel, hanem kultikus, stílusos, örök darabokat.

A ZIA showroom névadója a ZIA márka tervezője, Csizmazia Anett, aki 12 éves reklámkommunikációs múltját cserélte fel a divat iránti szerelmére. Letisztultság, különleges szabás- és varrástechnikai részletek, modern, izgalmas formák jellemzik a kollekcióit. A nőies, jól variálható blúzok és ruhák magukban is mutatósak, extra kiegészítők nélkül is megállják a helyüket.

A korábban modellként dolgozó Molnár Nini, a Nini Molnar Bags márka tervező- je 2015-ben robbant be a köztudatba a Pombag nevű mongóliai bárányszőr táskájával. Hamar a nők kedvencévé vált a szivárvány összes színében elérhető „szőrgombóc”, és mára már mini és hátizsák változatban is elkészült. Az extravagáns Pombag mellett Nini letisztult bőr válltáskákat és tengerpartihangulatot idéző napozótáskákat is tervez, melyeket mind megtaláltok az üzletben.

Wessely Dorka ékszertervező ötvös mestereknél szerzett tapasztalatait hasznosítva hozta létre a Wessely márkát. Ásványokból és izgalmas felületű kövekből készíti 14 karátos arannyal vagy platinával bevont elegáns, kifinomult stílusú színesfém ékszereit. A tervező szívéhez különösen közel állnak a többszögletű kövekből egyedi foglalattal kifaragott Pyrite gyűrűk, amelyek ritkasága, hogy nincsenek csiszolva.